nieuws

Reaal verhoogt acceptatieleeftijd AOV naar 60 jaar

Schade 625

Reaal heeft de maximum acceptatieleeftijd voor de AOV’s verhoogd naar 60 jaar. De wijziging geldt voor alle beroepsklassen. Alleen bij de Ondernemers AOV geldt een uitzondering. In beroepsklasse 3 en 4 geldt voor die verzekering nog steeds het maximum van 55 jaar.

Reaal verhoogt acceptatieleeftijd AOV naar 60 jaar

Reaal wil met de aanpassing vooral ondernemers tegemoet komen in de leeftijd tussen 55 en 60 jaar. De nieuwe acceptatienormen gelden zowel voor nieuwe aanvragen als voor wijzigingen op bestaande verzekeringen. AOV-manager Pim Hafkenscheid: “Ook bestaande klanten kunnen nu tot een hogere leeftijd een risicoverhogende wijziging op hun bestaande verzekering door laten voeren. Zoals een hogere eindleeftijd of hoger verzekerd bedrag. Voor alle AOV’s geldt dat de maximumleeftijd voor een wijziging is verhoogd van 58 naar 60 jaar.”

Reageer op dit artikel