nieuws

Young Insurance-leden met korting naar Narim Open

Schade 743

Op donderdag 17 mei vindt het NARIM Congres 2018 plaats op het Taets Art & Event Park te Zaandam. NARIM heeft exclusief voor Young InSurance 21 toegangskaarten tegen gereduceerd tarief.

Young Insurance-leden met korting naar Narim Open

Keynote speaker Christian Kromme geeft een inspirerende lezing geven over de wijze waarop organisaties OPEN kunnen staan voor de vloedgolf van met name digitale disruptie die wordt veroorzaakt door een razendsnel veranderende wereld. Vervolgens staat een paneldiscussie met het publiek op het programma, begeleid door dagvoorzitter Maarten Bouwhuis.

Gevarieerd aanbod

Na de lunch ligt het congres letterlijk OPEN voor de deelnemer. Tijdens dit programma-onderdeel kiezen zij namelijk zélf welke sessies en voorstellingen zij willen gaan bezoeken uit een gevarieerd aanbod. Het lijkt op het jaarlijks rondreizende, culturele festival De Parade. Op een groot programma-bord is te zien welke sessies er zijn en wanneer zij gegeven worden.

Afsluitende borrel

Tenslotte is er voldoende tijd elkaar in een informele setting te ontmoeten tijdens de afsluitende borrel inclusief een uitgebreid assortiment aan hapjes. Kijk voor meer informatie op http://www.narimcongres.com/

Over NARIM

De Nederlandse Associatie van Risk & Insurance Managers (NARIM), is in 1996 opgericht. Op dat moment gingen bestaande gespreksgroepen op in één associatie voor Risk & Insurance Managers. In deze groepen werd informatie uitgewisseld over risico- en verzekeringsaspecten binnen grote en middelgrote ondernemingen. NARIM treedt als beroepsorganisatie op voor circa 160 leden van grote en middelgrote ondernemingen, instellingen en overheidsorganen die bij NARIM zijn aangesloten.

Inschrijving

Meld je vóór 3 mei aan door een comment achter te laten op LinkedIn met naam, bedrijf en e-mailadres. Voor de indeling voor de interactieve sessies nemen wij per e-mail contact met je op. Let op Vol=Vol. Verder geldt dat je niet eerder via Young InSurance naar het NARIM Congres bent geweest en je jonger bent dan 35 jaar. Er geldt een maximum van 2 personen per bedrijf.

Kosten

De kosten voor deelname aan het congres bedragen normaliter € 650,-. Voor Young InSurance heeft de NARIM 21 kaarten tegen een tarief van € 100,- (excl. BTW). Kijk op onze website http://www.younginsurance.nl/ voor meer informatie en contactgegevens.

Dit is een partnerbijdrage van de Young Insurance. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Young Insurance

Reageer op dit artikel