nieuws

Monuta nieuwe partner am:

Schade 1174

Uitvaartverzorger en -verzekeraar Monuta is per 1 april 2018 partner van am:. Middels dit partnership wil zij de aanwezige kennis op het gebied van (bijzondere) uitvaarten en de financierbaarheid daarvan delen met intermediairs in de branche.

Monuta nieuwe partner am:

Monuta vindt het belangrijk dat in ieder adviesgesprek dat adviseurs voeren de financiering van uitvaartkosten besproken wordt. Edwin Bisseling, strategisch marketeer van Monuta: “Uit onderzoek weten wij dat meer dan de helft van de Nederlanders grote moeite heeft om een uitvaartnota binnen de gestelde betalingstermijn te betalen. Hieruit blijkt de noodzaak om de klant te wijzen op het feit dat ooit de onvermijdelijke uitvaartkosten moeten worden betaald.”

Monuta wil de band met het intermediair bestendigen door samen te werken met am: hét platform voor de professional werkzaam in de financiële dienstverlening.

Hoogwaardig uitvaartadvies

“Monuta zoekt gemotiveerde intermediairs die een hoogwaardig uitvaartadvies willen geven. Want wij geloven in de toegevoegde waarde van financieel uitvaartadvies”, aldus Bisseling. Het geven van een goed uitvaartadvies is niet eenvoudig, weet hij, maar Monuta wil gemotiveerde intermediairs daar graag bij ondersteunen. “Met praktische middelen en de bijna 100 jaar ervaring in de uitvaartbranche.”

Met ruim 100 eigen vestigingen, zeven crematoria en drie begraafplaatsen is Monuta een van de grootste uitvaartverzorgers van Nederland. Jaarlijks verzorgt Monuta ongeveer 15.000 uitvaarten en heeft 1,5 miljoen verzekerden. In een onderzoek van GFK eind 2017 onder intermediairs, werd Monuta als beste uitvaartverzekeraar beoordeeld.

Bespreekbaar maken

De uitvaartverzekeraar en -verzorger werkt met veel enthousiaste intermediairs samen. Maar er zijn helaas nog altijd intermediairs die niet de kosten van een uitvaart in het adviesgesprek bespreken. Dat is jammer, vindt Bisseling. “Wij willen ook die adviseurs het inzicht geven van de noodzaak de uitvaartkosten bespreekbaar te maken.”

Vanaf nu zal Monuta regelmatig publicaties plaatsen op haar eigen partnerdossier. Met onder meer interessante achtergrondartikelen, interviews, blogs van manager intermediaire distributie Ruud van der Wal, video’s en whitepapers.

Dit is een partnerbijdrage van Monuta. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Monuta.

 

Reageer op dit artikel