nieuws

Chubb versterkt Benelux garantieteam met Senior Underwriter 

Schade 2208

Chubb maakt bekend dat het zijn Surety-team in de Benelux heeft uitgebreid met Paul Tekofsky als Senior Underwriter. Hiermee bouwt Chubb zijn garantie-activiteiten in de Benelux verder uit.

Chubb versterkt Benelux garantieteam met Senior Underwriter 

Paul Tekofsky is op 1 januari bij Chubb gestart als Senior Surety Underwriter. De afgelopen zes jaar was hij werkzaam bij Nationale Borg. Bij Chubb richt hij zich met name op het versterken van de relaties met grotere ondernemingen en op de groei van de garantie-activiteiten van Chubb in de Benelux. Hij werkt vanuit het kantoor in Hoofddorp en rapporteert aan Björn Eding, Surety Underwriting Manager.

Surety-portefeuille

Björn Eding: “Grote ondernemingen die op zoek zijn naar internationale expertise én lokale aanwezigheid weten ons ook in de Benelux steeds vaker te vinden. Dit komt vooral door onze ruime ervaring en uitzonderlijke financiële kracht. Om aan de vraag te kunnen voldoen hebben we het team uitgebreid met Paul. Ik ben bijzonder blij met zijn komst. Hij is zeer ervaren, beschikt over de juiste technische kennis en is ook op commercieel vlak een aanwinst. Ik kijk ernaar uit om samen met hem de Surety-portefeuille uit te breiden.”

Over Chubb

Chubb behoort wereldwijd tot de grootste verzekeraars op het gebied van garanties en onderscheidt zich onder andere met zijn AA rating van Standard & Poor’s. Met een uitgebreid internationaal netwerk en eigen vestigingen in 54 landen biedt Chubb grote bedrijven in Nederland, België en Luxemburg een breed scala aan contractuele, gerechtelijke en juridische garanties. Het Beneluxteam is onderdeel van het Europese team met garantiespecialisten in alle grote Europese landen.

Dit is een partnerbijdrage van Chubb. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Chubb.

Reageer op dit artikel