nieuws

Björn Kuipers en collega-scheidsrechters dragen tot 2020 Arag op tenue

Schade 766

Rechtsbijstandsverzekeraar Arag heeft het contract met voetbalbond KNVB met drie jaar verlengd. Tot juli 2020 prijkt het gele logo op de shirts van de scheidsrechters.

Björn Kuipers en collega-scheidsrechters dragen tot 2020 Arag op tenue

De rechtsbijstandsverzekeraar is sinds januari 2011 partner van de KNVB. CEO Marc van Erven van Arag Nederland noemt de verlenging van het contract vanzelfsprekend. Volgens hem vormen de twee partners “een logische match”. “Samen hebben we het domein fairplay als centraal thema genomen in het betaald, maar ook in het amateurvoetbal. Ik ben trots dat we scheidsrechters door onze langjarige samenwerking het respect en waardering geven die ze verdienen.”

Trots op de scheids

Commercieel directeur van de KNVB Jean-Paul Decossaux toont zich in een persbericht eveneens verheugd. “Het is mooi dat wij elkaar ook de komende drie jaar kunnen versterken. Al zeven jaar maken de Nederlandse scheidsrechters stappen en dit is iets waar zowel wij als Arag erg trots op zijn.”

Reageer op dit artikel