nieuws

Hoofdkantoor VGZ mooiste werkplek van Nederland 

Schade 8054

Hoofdkantoor VGZ mooiste werkplek van Nederland 
Foto Hollandse Hoogte

Het hoofdkantoor van zorgverzekeraar VGZ is door vastgoedmakelaar JLL (Jones Lang LaSalle) uitgeroepen tot mooiste werkplek van Nederland. VGZ troefde in de finale de kantoren van netbeheerder Enexis en elektronicafabrikant Plantronics af.

In totaal waren er zes bedrijven voor de Winning Workplace Award genomineerd. Dat waren behalve de voornoemde bedrijven ook de Volksbank, Accenture en Travelbird. Uiteindelijk werd het hoofdkantoor van VGZ uitgeroepen tot winnaar.

Beleving centraal

Remco van der Mije, Head of Strategic Consulting bij JLL: “Vanaf het moment dat je bij VGZ binnenkomt tot het moment dat je het kantoor verlaat, staat beleving centraal. Voor zowel de medewerker en bezoeker. De missie van de organisatie om Nederland gezonder te maken is terug te zien in de huisvesting. Het stimuleren van vitaliteit zie je terug in onder andere het ‘fit forward’ programma, gezonde voeding, ergonomische oplossingen en ruimte voor ontspanning.”

Talent aantrekken

Richard Helmus, facilitair manager bij VGZ, stelt zeer vereerd te zijn met de prijs. “Onze organisatie en de werkomgeving zorgen er niet alleen voor dat we elke dag met plezier naar ons werk gaan, maar het helpt ons VGZ ook talent aan te trekken en werknemers te behouden.”

Reageer op dit artikel