nieuws

TVM waarschuwt voor ladingdiefstal tijdens ritten op A15

Schade 1196

TVM Verzekeringen drukt chauffeurs met dure ladingen op het hart alert te zijn op verkeersdrukte rond hun vrachtwagen. Volgens de verzekeraar is in het zuiden van het land, vooral op de A15, een criminele bende actief die het heeft gemunt op trucks die elektronica vervoeren. Ze slaan al rijdend toe.

TVM waarschuwt voor ladingdiefstal tijdens ritten op A15

De verzekeraar meldt dat vorige week ’s nachts lading uit een rijdende vrachtwagen is gestolen op de A15. Het slot werd tijdens de rit opengeslepen. De chauffeur merkte pas op de afloslocatie dat hij zijn lading kwijt was. Van de overval zelf had hij niets gemerkt.

Achterliggers op afstand

Criminelen houden het achteropkomend verkeer volgens TVM op afstand met afremmende voertuigen op beide rijstroken. Achterliggers hebben daardoor geen zicht op de rijdende overval.

Reageer op dit artikel