nieuws

Deloitte biedt risicorapport voor € 99 in webshop

Schade 1657

Advies- en accountantsorganisatie Deloitte biedt vanaf vandaag in een speciale webshop risicorapporten voor het bedrijfsleven. Voor € 99 kunnen bedrijven een risicorapport krijgen over onder meer het eigen bedrijf of de branche waarin het actief is. De rapporten zijn samengesteld op basis van kunstmatige intelligentie.

Deloitte biedt risicorapport voor € 99 in webshop

Deloitte stelt dat bedrijven in slechts 60 seconden in de webshop een “100% fact-based” rapport kunnen genereren. Daarvoor heeft Deloitte software ontwikkeld die geavanceerde data-analyse mogelijk maakt en waarmee binnen een minuut 50.000 bestaande jaarverslagen kunnen worden gescand. Dankzij deze software kunnen rapporten over alle onderwerpen in jaarverslagen of vergelijkbare documenten worden samengesteld. Deloitte verwacht dan ook op korte termijn haar aanbod in de webshop uit te breiden met onder meer strategierapporten.

Kennis combineren met technologie
De advies- en accountantsorganisatie noemt de stap naar de verkoop van online producten, naast het traditionele aanbod van diensten, “revolutionair”. Ewout Bolhuis, director Deloitte Innovation: “Deze automatisch gegenereerde risicorapporten zijn een duidelijk voorbeeld van hoe kennis gecombineerd met technologie, een nieuw businessmodel oplevert.”

Aanstaande donderdag besteden wij tijdens am:schade in Maarssen uitgebreid aandacht aan de jongste ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement. U kunt zich nog aanmelden.

Reageer op dit artikel