nieuws

Carola Wijkamp-Hermsen van Delta Lloyd naar Vivat

Schade 4601

Carola Wijkamp-Hermsen stapt over van Delta Lloyd naar Vivat. Zij is met ingang van 1 januari 2017 benoemd tot directeur Intermediair bij de productlijn schade van Vivat. Wijkamp-Hermsen wordt daarmee verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van het intermediaire- beurs-, bank- en volmachtkanaal en maakt deel uit van het managementteam schade.

Carola Wijkamp-Hermsen van Delta Lloyd naar Vivat

Wijkamp-Hermsen (1970) is nu nog directeur particulier schade bij Delta Lloyd. Ze startte in 1995 haar loopbaan bij Ohra, waar zij diverse managementfuncties vervulde. Sinds 2008 werkte zij bij Delta Lloyd als Manager Informatiemanagement binnen de divisie schade. Vanaf 2014 was Wijkamp-Hermsen als directeur particulier schadebedrijf verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering en het resultaat van het schadebedrijf van Delta Lloyd.

Strategische stap
Edwin Grutterink, General Manager Schade bij Vivat zegt: “Wij zijn blij met de komst van Carola. Carola brengt een ruime ervaring binnen op het gebied van marketing, verkoop, operatie en IT-processen. Dit voor zowel de intermediaire als de directe markt, zowel op gebied van schade, zorg, leven, inkomen en pensioen.”

De benoeming van Wijkamp-Hermsen is een strategische stap binnen de productlijn Schade, aldus Grutterink: “Wij bedienen onze klanten op de manier die voor hen het beste werkt. Dit kan via de adviseur, direct en digitaal zijn. Wij blijven daarom ook in de toekomst investeren in onze goede relatie met het intermediair.”

Eerder deze week werd bekend dat ook topvrouw Ingrid de Graaf Delta Lloyd verlaat.
Wijkamp-Hermsen stond medio 2016 in de zomerserie van amweb.

Reageer op dit artikel