nieuws

Movir vernieuwt aanbod voor medisch specialisten

Schade 1581

Movir vernieuwt aanbod voor medisch specialisten

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir komt met ingang van 1 januari 2017 met een vernieuwd aanbod voor medisch specialisten: het MSB Arrangement. Het arrangement is een aanvulling op de huidige arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en is op maat gemaakt voor Medisch Specialistisch Bedrijven (MSB’s).

René van der Linden, manager Marketing & Sales, vertelt over het vernieuwde aanbod: “Het MSB Arrangement is volledig afgestemd op de wensen van medisch specialistische bedrijven die willen besparen op de kosten van arbeidsongeschiktheid, een stuk ondernemersrisico willen accepteren, maar toch de individuele belangen optimaal willen behartigen. Ook voor individuele medisch specialisten is het een gat in de markt. Zij kunnen de verzekering volledig afstemmen op hun eigen situatie en wensen. Zelfs de adviseur kunnen zij zelf bepalen. Bovendien kan de individuele premie veel lager uitvallen, tot maar liefst een derde minder premie. Niet alleen door de arrangementskorting, maar ook door de premieteruggave bij arbeidsgeschiktheid.”

Goede contacten met doelgroep
Movir heeft veel ervaring in het verzekeren van medisch specialisten en volgens Van der Linden ook goede contacten binnen deze beroepsgroep, waardoor de verzekeraar het MSB Arrangement eenvoudig heeft kunnen afstemmen op de wensen van MSB’s. “Het afgelopen jaar hebben we veel gesprekken gevoerd met bestuurders van MSB’s en de ontwikkelingen binnen de beroepsgroep nauwlettend gevolgd. Rendement genereren door zelf het ondernemersrisico van arbeidsongeschiktheid in te vullen, hoor ik overal terug. Daarbij willen de besturen het welzijn van hun vrijgevestigde specialisten een positieve impuls geven”, vertelt Van der Linden over de ontwikkeling.

Met het MSB Arrangement kunnen medisch specialistische bedrijven zelf bepalen welk risico zij willen nemen, zonder afbreuk te doen aan de individuele wensen en situaties van de specialisten. “Ook als het gaat om de financieel adviseur.”

Reageer op dit artikel