nieuws

VCN en Qees slaan handen ineen

Schade 1937

VCN en Qees slaan handen ineen

De nieuwe WGA-wetgeving zorgt de komende periode voor een herschikking van de verzuimmarkt. Voor serviceprovider VCN en verzuimspecialist Qees reden om een samenwerking aan te gaan. Door de samenwerking kunnen financieel adviseurs hun opdrachtgevers een totaaloplossing bieden rondom verzuim en HR, menen beide bedrijven.

Leon van Druenen, manager VCN Inkomen, geeft aan blij te zijn met de aanvullende dienstverlening. “Deze dienst is zeer geschikt voor een groot deel van de bij ons aangesloten intermediairs. Zo heb je als adviseur en werkgever altijd een rechterhand beschikbaar op het gebied van HR en verzuim, zonder extra tijd te investeren. Door de koppeling met de salarisadministratie heeft de adviseur de kans om werkgevers nog beter te ondersteunen en loonkosten te verlagen. Het intermediair heeft met de expertise van Qees een sterke troef in handen om zich nog beter te profileren bij werkgevers.”

Onderscheid maken
Lambert Becks, manager van Qees, ziet kansen voor financieel adviseurs om zich nog meer te onderscheiden. “De adviseur maakt het mogelijk dat werkgevers op één plek alles kunnen regelen voor hun medewerkers, terwijl hij zelf alleen maar met de verzuimverzekering hoeft bezig te zijn. Alle andere werkzaamheden worden van hem overgenomen, terwijl de adviseur wel betrokken blijft.”

Reageer op dit artikel