nieuws

Delta Lloyd verkoopt ‘garageportefeuille’

Schade 6651

Delta Lloyd verkoopt ‘garageportefeuille’

Delta Lloyd Schade heeft een intentieverklaring getekend met Bovemij voor het overdragen van het risicodragerschap van de garageportefeuille aan Bovemij. Deze beslissing sluit aan bij de aangekondigde strategie van de verzekeraar om met iedere productlijn een acceptabel rendement te genereren en de dienstverlening aan onze klanten te blijven verbeteren.

De garageportefeuille bestaat uit specialistische verzekeringen voor garagebedrijven en agrarische mechanisatiebedrijven. De distributie die via intermediairs verloopt, blijft gewaarborgd, meldt de verzekeraar. Harry van der Zwan, algemeen directeur van Delta Lloyd Schade: “Door de aanscherping van ons aanbod aan zakelijke schadeverzekeringen kunnen we ons nog meer toeleggen op onze kernmarkten. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen.”

Overdracht uitwerken
De komende periode wordt de overdracht verder uitgewerkt. De voorgenomen ingangsdatum van de overdracht is 1 januari 2017. Dit is onder meer onder voorbehoud van advies van de Ondernemingsraad van Delta Lloyd, afstemming met de vakbonden en instemming door toezichthouders van zowel Delta Lloyd als Bovemij.

Reageer op dit artikel