nieuws

Univé zet 50 beste schadeherstellers in het zonnetje

Schade

Univé zet 50 beste schadeherstellers in het zonnetje

Univé heeft haar 50 beste schadeherstelbedrijven getrakteerd op de wedstrijd sc Heerenveen – Heracles van afgelopen zaterdagavond. Het is de vijfde keer dat de verzekeraar de 50 (van de 315) beste schadeherstellers beloond.

De schadeherstellers worden elk jaar getoetst op onder meer klanttevredenheid, kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden en doorlooptijden. “Onze lokale schadeherstelbedrijven zorgen ervoor dat onze klanten na schade weer snel en goed de weg op kunnen. Daar hechten we veel waarde aan. De kwaliteit die de Univé-bedrijven haar klanten biedt, is voor ons een belangrijk visitekaartje”, zegt Etienne de Cooker, directeur Univé Schade. “Wij zijn trots op deze samenwerking en het is mooi de best presterende schadeherstelbedrijven te kunnen ontvangen bij Heerenveen, waar we al jaren een mooie relatie mee hebben.”

De 50 beste schadeherstellers kwamen vanuit het hele land naar Heerenveen voor een avondvullend voetbalprogramma: een rondleiding, een dinerbuffet, de wedstrijdvoorbespreking en de wedstrijd zelf. De wedstrijd eindigde in 0-1.

Reageer op dit artikel