nieuws

Consumentenbond: AVP van United Insurance is ‘Beste Koop’

Schade

Consumentenbond: AVP van United Insurance is ‘Beste Koop’

De particuliere aansprakelijkheidsverzekering van United Insurance is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Dit predicaat sluit aan op de missie van United Insurance om consumenten uitsluitend de beste kwaliteit tegen de beste prijs te leveren.

United Insurance biedt gezinnen zonder kinderen en zowel alleenstaanden met kinderen als alleenstaanden zonder kinderen de meest voordelige aansprakelijkheidsverzekering. Ook voor gezinnen met kinderen is United Insurance fors goedkoper dan de meeste andere aanbieders. Volgens de Consumentenbond doet de lage maandpremie echter niets af aan de kwaliteit van de verzekering. Met een ruime verzekeringssom van € 1,25 mln, een vriendendienstdekking, een uitleendekking én een sport en spel clausule, biedt United Insurance voorwaarden die minimaal gelijkwaardig zijn aan de voorwaarden van andere verzekeraars.

Daarnaast beantwoordt United Insurance vragen over de aansprakelijkheidsverzekering niet alleen telefonisch of per mail, maar ook via WhatsApp. De klantenservice van United Insurance heeft inmiddels al meer dan 1.000 WhatsApp-gesprekken gevoerd.

Reageer op dit artikel