nieuws

Femke Teeling nieuwe directeur van FOCWA

Schade

Femke Teeling nieuwe directeur van FOCWA

Brancheorganisatie FOCWA heeft een nieuwe directeur. Femke Teeling, momenteel hoofd Strategie, Public Affairs en Bestuurszaken bij UNETO-VNI, start per 1 maart bij FOCWA.

Teeling gaat de ingezette koerswijziging van FOCWA verder vormgeven en invullen. Denk hierbij aan de implementatie van de nieuwe diensten, de begeleiding van leden naar de nieuwe kwaliteitsnorm, de FOCWA Standaard en de branchemonitor. Daarnaast zal zij de belangrijke stakeholders en relaties gaan beheren.

Het algemeen bestuur van de brancheorganisatie is verheugd met de komst van Teeling. “Het is goed dat wij met Femke Teeling weer een krachtige leidinggevende hebben”, zegt interim-voorzitter Denis Maessen. “Met elkaar kunnen we verder werken aan meer toegevoegde waarde voor al onze leden. Het komende jaar staat in het teken van de implementatie van FOCWA Nieuwe Stijl en met Femke hebben we een ervaren manager en lobbyist in huis gehaald.”

Ook Teeling zelf kijkt uit naar haar nieuwe uitdaging bij FOCWA: “Afgelopen jaar is een goede koerswijziging ingezet. Ik kijk erna uit om FOCWA Nieuwe Stijl concreet vorm te geven en te implementeren. Met elkaar werken wij zo aan een gezonde en sterke schadeherstelbranche, waarbij de dienstverlening aan de leden voorop staat.”

Reageer op dit artikel