nieuws

Turien neemt portefeuille ZVVZ over

Schade

Turien neemt portefeuille ZVVZ over

Turien & Co. neemt per 1 januari 2016 de volmachtadministratie van Ziekteverzuim Verzekeringen (ZVVZ) in Capelle aan den IJssel over. ZVVZ heeft in overleg met de risicodrager, de Bovemij Verzekeringsgroep, besloten om te stoppen met het aanbieden van ziekteverzuimverzekeringen en haar verdere verzekeringsactiviteiten te staken.

De portefeuille van 480 polissen wordt door Turien & Co. in volmacht van Bovemij gecontinueerd. Met de overname ziet Turien & Co. zijn eigen verzuimportefeuille bij Bovemij verdrievoudigen. De premie-omzet bij Bovemij stijgt met € 2,5 mln van meer dan € 1 mln naar ruim € 3,5 mln.

“Turien & Co. Assuradeuren richt zich op een versterking en uitbreiding van de propositie in verzuimverzekeringen. De onlangs genomen maatregelen aangaande de opzet van de afdeling met verzuimcoaches is daar een belangrijke stap in en ook de groei die wij bovenop de autonome groei met deze overname realiseren versterkt onze positie in dit segment”, aldus Ron Kok, manager acceptatie en polisadministratie schadeverzekeringen bij Turien & Co.

Reageer op dit artikel