nieuws

Delta Lloyd introduceert Zorgeloos Herstel

Schade

Delta Lloyd introduceert Zorgeloos Herstel

Delta Lloyd introduceert Zorgeloos Herstel, een schadeherstelnetwerk voor zakelijke klanten. Bij schade neemt de verzekeraar alle werkzaamheden voor het herstellen van schade uit handen van de ondernemer.

Zorgeloos Herstel kan ingezet worden bij materiële schades tot € 15.000 als gevolg van brand, lekkage, storm of inbraak. Het intermediair kan schades tot € 2.500 zonder tussenkomst van Delta Lloyd zelf doorzetten naar het schadeherstelnetwerk. Ondernemers hebben één aanspreekpunt en hoeven zelf geen kosten voor te schieten. De herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd door professionele schadeherstellers van MultiHerstel. De klant kan er overigens altijd voor kiezen om geen gebruik te maken van Zorgeloos Herstel en zelf een reparateur in te schakelen.

Ontzorgen
“Op het moment van schade willen ondernemers zo goed en zo snel mogelijk geholpen worden. Met Zorgeloos Herstel gaan we een stap verder dan het uitkeren van een financiële vergoeding en bieden we een natura schadeoplossing. Wij regelen het schadeherstel en kunnen hen daardoor volledig ontzorgen”, aldus René Kruijs, directeur van het Zakelijk Schadebedrijf van Delta Lloyd. Kruijs belooft dat een spoedreparatie al binnen 2 uur na melding van de schade geregeld wordt en dat bij overige reparaties vaak al binnen 24 uur gestart wordt met schadeherstel.

Reageer op dit artikel