nieuws

AOV-toolkit gratis voor adviseurs

Schade

AOV-toolkit gratis voor adviseurs

Financieel adviseurs krijgen gratis toegang tot een uitgebreide AOV-toolkit. Deze toolkit was al beschikbaar voor deelnemers aan een informatieve ronde door het land van Adfiz, AFM, Bureau D & O en vier AOV-verzekeraars. Nu kan iedereen hem downloaden.

Aanleiding voor de AOV-toolkit zijn de resultaten van een onderzoek naar advies over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen dat de AFM eerder dit jaar heeft gehouden. Uit deze resultaten bleek dat het AOV advies sterk moet worden verbeterd.

Toolkit
Adviseurs kunnen de gehele toolkit of delen daarvan downloaden. De toolkit bevat onder meer een inventarisatiemodel, zelftoetsing, wettelijke adviesregels, zelfscan AOV-advies en gratis gebruik van de AOV Selector van MoneyView.

Reageer op dit artikel