nieuws

Van Ameyde weer op overnamepad

Schade

Van Ameyde weer op overnamepad

Op 1 september 2015 heeft Van Ameyde het Engelse Woodgate & Clark Ltd overgenomen. Woodgate & Clark is een onafhankelijke organisatie op het gebied van schade-expertise en claimsmanagement voor het hogere brandschadesegment (zakelijke en complexe schades) in het Verenigd Koninkrijk.

De voormalige gezamenlijke eigenaren Michael Woodgate en Richard Clark blijven als Executive Directors verbonden aan en verantwoordelijk voor Woodgate & Clark. Daarnaast zijn Piet Middelkoop, CEO van Van Ameyde, en Pieter den Dikken, Lid van de RvB van Van Ameyde toegetreden als non-executive Directors.

Geen banenverlies
De naam en structuur van Woodgate & Clark blijft ongewijzigd. De overname leidt niet tot verlies van banen. Het bedrijf biedt werk aan 130 medewerkers. Ook de dienstverlening aan klanten zal geen gevolgen ondervinden. Alle kantoren blijven open en Woodgate & Clark blijft de huidige diensten door het hele land aanbieden.

Versterken
Van Ameyde versterkt haar ‘non-motor’ activiteiten, waarbij gestreefd wordt naar Europese dekking van de diverse disciplines. In dit kader helpt Woodgate & Clark met de uitbreiding naar brandschade-expertise in het Verenigd Koninkrijk. Deze acquisitie is de laatste in een serie van drie, die Van Ameyde in de maanden augustus en september 2015 heeft gedaan. De eerdere acquisities betroffen de overname van Korevaar van Dijk in het letselschadesegment in Nederland en de Lars Krogius Group, ter versterking en uitbreiding van haar activiteiten in Noord- en Oost-Europa. Van Ameyde nu over een netwerk van meer dan 1.400 medewerkers in 28 Europese landen.

Reageer op dit artikel