nieuws

Van Ameyde neemt Krogius over

Schade

Van Ameyde neemt Krogius over

Op 19 augustus 2015 heeft Van Ameyde de gehele Lars Krogius Group (Krogius) gekocht. De twee werken al sinds 2009 samen, toen zij in Finland een joint-venture sloten ten behoeve van de regeling van internationale WAM-schades (Groene Kaart en Vierde Richtlijn). Dankzij deze acquisitie kan Van Ameyde haar internationale netwerk van eigen kantoren uitbreiden naar de Baltische staten en Oost-Europa.

Zowel de non-marine claims-managementactiviteiten als transportschade-expertise worden versterkt doordat Krogius  zeven Lloyd’s agency benoemingen heeft, nl. in Finland, Zweden, Denemarken, Estland, Letland, Wit-Rusland en in het noordwesten van Rusland, inclusief St. Petersburg.

Synergie
De naam Krogius en de bedrijfsstructuur blijven intact, terwijl er synergie wordt behaald op het gebied van de IT-infrastructuur en het klantenbestand. De kantoren van Van Ameyde en Krogius in Zweden, Denemarken en Finland zullen worden geïntegreerd. De klanten van Krogius krijgen de beschikking over een veel breder aanbod van diensten in 28 landen. Van Ameyde kan haar klanten in de regio met eigen vestigingen bedienen en bovendien nu transportschadedienstverlening aanbieden in Noord- en Oost-Europa.

Reageer op dit artikel