nieuws

Eerste vergelijkingssite voor rijgedragverzekeringen gelanceerd

Schade

Eerste vergelijkingssite voor rijgedragverzekeringen gelanceerd

De eerste vergelijkingssite voor pay-how-you-drive-verzekeringen is gelanceerd. De site is een initiatief van DeKilometerverzekering.nl, een onafhankelijk verzekeringskantoor uit Bergen. “Met een rijgedragverzekering kun je tot 35% extra op je premie besparen. Dat kan interessant zijn voor een keurige chauffeur die al jaren de maximale bonus/malus korting heeft, of een jonge bestuurder die voor het eerst een auto koopt”, zegt Michael Boon, directeur van DeKilometerverzekering.nl.

De premies en voorwaarden van de verzekeraars worden op rijgedragverzekering.nl met elkaar vergeleken, vertelt Boon. “Wij willen een zo compleet mogelijk aanbod bieden aan de klant. Uniek is ook de mogelijkheid om te switchen tussen de verschillende rijgedragverzekeringen. Als de auto bijvoorbeeld nu is verzekerd bij Delta Lloyd, maar bij een wijziging blijkt Nationale Nederlanden gunstiger uit te komen, dan kiezen we dus voor die laatste. Voor de klant verandert er niet veel. Hij ziet alleen een andere verzekeraar vermeld staan op zijn nieuwe polis”, aldus Boon.

Op de website kunnen mensen nu kiezen uit vier verschillende verzekeraars die een pay-how-you-drive-verzekering aanbieden: Bovemij, Nationale Nederlanden, Delta Lloyd en Reaal. Boon verwacht dat andere verzekeraars zoals Aegon, Goudse en ASR ook snel met een rijgedragverzekering zullen komen.

Reageer op dit artikel