nieuws

Volmacht Anker Rechtsbijstand voor Plusdiensten Assuradeuren

Schade

Volmacht Anker Rechtsbijstand voor Plusdiensten Assuradeuren

Anker Rechtsbijstand en Plusdiensten Assuradeuren gaan samenwerken. De partijen hebben onlangs een volmachtovereenkomst gesloten op het gebied van rechtsbijstand.

Anker wil als zelfstandig verzekeraar in een volgens de noordelijke verzekeraar gebureaucratiseerd verzekeringslandschap toegankelijkheid en betrokkenheid bieden. Daar past de samenwerking met Plusdiensten goed bij, zegt Sjoerd Zijlstra, directeur van Anker. “Zij staan dicht bij hun aangesloten tussenpersonen en brengen op een efficiënte manier vraag en aanbod bij elkaar. Ook organiseert Plusdiensten voor haar klanten een uitstekende dienstverlening rondom de uitvoering van de verzekeringsovereenkomst.”

 

Reageer op dit artikel