nieuws

Qees: geen provisie op verzuimverzekering

Schade

Qees: geen provisie op verzuimverzekering

Mark Boelens (Zwanenberg Advies), Angelo Wiegmans (Bedrijf Plus), Stefan Bell en Johan Vermeer (VCN) en Lambert Becks (Het Nieuwe Verzekeren) zijn gestart met Qees. Doel is op en heel nieuwe manier omgaan met personeel, verzuim en verzekeren. Zo wordt geen provisie gerekend op verzuimverzekeringen.

De initiatiefnemers zeggen dat zij de ondernemer willen ontzorgen. Wiegmans stelt dat veel ondernemers niet weten wat de cijfers zijn als het om verzuim gaat, wat de kosten van verzuim zijn zijn en wat de mogelijkheden zijn die het beste bij hun situatie passen. Qees zou het scherper, beter en goedkoper kunnen doordat verschillende diensten en systemen aan elkaar gekoppeld worden.

Provisie
De mannen achter Qees menen dat zij ook kunnen besparen op bijvoorbeeld de kosten van een verzuimverzekering. “Dat zijn dure verzekeringen voor een ondernemer. Wij halen daar de provisie vanaf, want alleen dan wordt het advies onafhankelijk. Wij doen een keiharde belofte en garanderen de ondernemer een besparing van 15%”, aldus Becks.

Reageer op dit artikel