nieuws

Nieuw rekencentrum voor letselschadeberekeningen

Schade

Nieuw rekencentrum voor letselschadeberekeningen

Dekra Claims Services Netherlands heeft onder de naam Dekra Figures een nieuw rekencentrum opgericht dat zich bezighoudt met de berekening van letselschade. Dekra Figures gebruikt onder meer het rekenprogramma A-Letsel. Iedereen die behoefte heeft aan een onafhankelijke berekening van de financiële gevolgen van letsel, arbeidsongeschiktheid of overlijden kan een beroep doen op Dekra Figures.

“Wij willen hiermee inspelen op de behoefte aan een onafhankelijke partij, die betrouwbare letselschadeberekeningen levert”, zegt rekenkundige Véronique Klein Entink van Dekra Figures. “Wij hebben geen banden met verzekeraars of advocatenkantoren, waardoor opdrachtgevers – bedrijven, particulieren, gerechtelijke instanties, juridische dienstverleners en verzekeraars – de garantie hebben dat er een realistische letselschadeberekening geleverd wordt.”

Reageer op dit artikel