nieuws

D&O verwacht minder adviseurs op AOV-gebied

Schade

D&O verwacht minder adviseurs op AOV-gebied

Bureau D&O verwacht dat er na de deadline voor het halen van PE-examens een stuk minder adviseurs actief zullen zijn op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Dat zal volgens D&O niet betekenen dat het aantal plekken waar advies wordt gegeven net zo hard gaat dalen.

D&O verwacht namelijk dat de advisering van AOV’s binnen kantoren meer geconcentreerd gaat worden bij een beperkt aantal adviseurs. Het bureau deed een enquête onder advieskantoren waaruit bleek dat bij 58% van de kantoren met een of meer AOV’s in de portefeuille al een of meer medewerkers zijn geslaagd voor hun PE-examen Inkomen. Van de kantoren waar nog niemand dat examen heeft gehaald, verwacht 35% het nog wel tijdig te gaan halen.

Reageer op dit artikel