nieuws

Beste 50 schadebedrijven met Univé naar sc Heerenveen

Schade

Univé heeft haar beste 50 schadeherstelbedrijven beloond met een uitje naar de wedstrijd sc Heerenveen – AZ van afgelopen zaterdagavond. Het is de vierde keer dat de verzekeraar zijn 50 (van de 330) beste autoschadeherstellers beloond.

Beste 50 schadebedrijven met Univé naar sc Heerenveen

De herstelbedrijven worden jaarlijks getoetst op onder meer de klanttevredenheid, kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden en doorlooptijden. “Wij hebben erg veel waardering voor onze lokale schadeherstellers, omdat zij ervoor zorgen dat onze klanten na schade snel en goed weer de weg op kunnen”, zegt Marcel Spronk, directeur van Univé Schade. “De kwaliteit die de Univé Schade Service bedrijven haar klanten bieden is voor ons een belangrijk visitekaartje. Wij zijn trots op deze samenwerking en het is mooi de best presterende schadebedrijven te kunnen ontvangen bij de club waar Univé al jaren hoofdsponsor van is.”

De beste 50 bedrijven werden beloond met een avondvullend voetbalprogramma: een rondleiding in het Abe Lenstra Stadion van Heerenveen, een uitgebreid buffet, een wedstrijdvoorbespreking en de wedstrijd zelf die in een 5-2 overwinning voor Heerenveen eindigde. De voetbalkennis van de bedrijven werd ook nog getest door middel van een poule. De eerste prijs ging naar Frans van Zijl van Autoschade Heiloo en de tweede prijs ging naar Desirée Wildeboer van Autoschade Wildeboer uit Maasland.

Reageer op dit artikel