nieuws

Delta Lloyd vernieuwt bootpolis

Schade

Delta Lloyd vernieuwt bootpolis

Delta Lloyd springt met een vernieuwde bootverzekering in op de start van het watersportseizoen. Belangrijkste verbetering is volgens de maatschappij de grotere keuzevrijheid.

Behalve de basisdekkingen aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco kunnen verzekerden een aanvullende ongevallen- en een aanvullende rechtsbijstanddekking kiezen. De volledigcascovariant heeft een uitgebreide inboedeldekking. Bij de beperkt- en volledigcascopolissen de aanschafwaardegarantie drie jaar geldig en nautische apparatuur standaard meeverzekerd. Daarnaast is bij de volledigcascoverzekering schade door eigen gebrek van de voortstuwingsinstallatie gedekt. De bootverzekering kent ook ruimere dekkingen voor vervangend vervoer en vervoer naar huis.
Een andere toevoeging is de dekking voor schade door blaasvorming in het polyester als gevolg van osmose. De schade wordt vergoed als die binnen tien jaar na de eerste tewaterlating zichtbaar wordt.

Reageer op dit artikel