nieuws

ACE nieuwe partner Transavia voor reis- en annuleringsverzekeringen

Schade

ACE nieuwe partner Transavia voor reis- en annuleringsverzekeringen

ACE Group gaat samenwerken met Transavia. De luchtvaartmaatschappij gaat reis- en annuleringsverzekeringen van ACE aanbieden aan haar klanten. De verzekeringen van ACE zijn inmiddels al een week via Transavia af te sluiten.

De samenwerking met Transavia is onderdeel van de strategie van ACE om via partners reisverzekeringen aan te bieden in Europa. ACE reisverzekeringen zijn al beschikbaar via een aantal grote luchtvaartmaatschappijen, online reisbureaus en banken. Reizigers kunnen tijdens het boeken van een vlucht op de website van Transavia een reis- of annuleringsverzekering van ACE toevoegen. De verzekeringen zijn vanaf 23 februari verkrijgbaar in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal en Italië.

Arjen van Duin, Accident & Health en Personal Lines Manager Benelux bij ACE, is tevreden met de samenwerking met de luchtvaartmaatschappij. “We zijn er trots op om met zo’n succesvolle luchtvaartmaatschappij als Transavia samen te werken. Klanten van de  luchtvaartmaatschappij kunnen profiteren  van onze  reis- en annuleringsverzekeringen tegen  een aantrekkelijke premie,  goede voorwaarden en uitstekende ondersteuning in geval van nood en bij claims.”

Reageer op dit artikel