nieuws

ZorgKiezer.nl gaat analoog met drie overstapwinkels

Schade

Vergelijkingssite ZorgKiezer.nl heeft deze week in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam een zogenaamde overstapwinkel geopend. In deze winkels kunnen mensen gratis hulp krijgen bij het kiezen van een zorgverzekering voor het komende jaar.

ZorgKiezer.nl gaat analoog met drie overstapwinkels

“Het heeft lang geduurd, maar met nog 7 dagen te gaan is de overstapgolf nu echt op gang gekomen”, verklaart Peter Ruys van ZorgKiezer het late openen van de winkels. Het is niet voor het eerst dat de vergelijkingssite een fysieke winkel opent. Vorig jaar werd er een winkel in het centrum Amsterdam betrokken. Dat was een dusdanig succes dat er nu drie winkels worden geopend: in de Kalverstraat in Amsterdam en op de centrale stations van Den Haag en Rotterdam.

De winkels zullen tot eind december alle dagen van de week, behalve zondag, van 8:00 tot 19:00  open zijn en worden bemand door overstapcoaches van ZorgKiezer. Ruys: “Mensen zien door de bomen het bos niet meer en hebben dit jaar veel vragen over hun zorgverzekering. Dat komt ook door onder andere de discussie van de afgelopen weken over de vrije artsenkeuze. Veel mensen hebben gewacht met overstappen tot er hierover meer duidelijkheid was. Het verschil tussen de goedkoopste en duurste basisverzekering loopt dit jaar op tot meer dan € 370 per jaar. Overstappen kan dus zeker lonend zijn”

Reageer op dit artikel