nieuws

Nedasco maakt tool voor bedrijfsverzekeringen

Schade

Financieel adviseurs van Nedasco kunnen in het vervolg zelf online bedrijfsverzekeringen berekenen, offreren en aanvragen. Daarvoor heeft de serviceprovider in samenwerking met Colimbra een bedrijventool ontwikkeld voor de adviseur.

Nedasco maakt tool voor bedrijfsverzekeringen

Aan de hand van algemene invoervelden kan de adviseur in de tool zelf offertes voor verschillende bedrijfsmatige schadeverzekeringen genereren en direct aanvragen. De adviseur kan offertes maken voor verzekeringen in de segmenten bouw, detailhandel en zakelijke dienstverlening en hierin zijn eigen type verdienmodel verwerken. Nedasco hoopt hiermee de snelheid en het gemak van offertes aanvragen te vergroten voor de adviseur.

Tim Schoonbergen, algemeen directeur van Nedasco: “Voor ruim 70% van de bedrijfsrisico’s kan de adviseur middels de tool direct een premie berekenen. In de gevallen waarin er sprake is van maatwerk ontvangt de adviseur binnen 4 werkdagen een offerte op maat. Eén van de voordelen die wij als serviceprovider bieden is het Voordeelpakket Bedrijven, één pakket met de meest voorkomende bedrijfsverzekeringen. In het geval van maatwerk kan dit dus zelfs resulteren in verzekeringsoplossingen van verschillende risicodragers in een pakket.”

Reageer op dit artikel