nieuws

VKG introduceert ORV voor moeilijk verzekerbare mensen

Schade

Serviceprovider VKG komt met een overlijdensrisicoverzekering voor moeilijk verzekerbare mensen; de ORV+ polis. De verzekering is tot stand gekomen in samenwerking met het Engelse Pulse Insurance Limited.

VKG introduceert ORV voor moeilijk verzekerbare mensen

ORV+ is een maatwerkoverlijdensrisicoverzekering voor personen met aandoeningen zoals diabetes, ademhalingsproblemen, een hoog cholesterol, hart- en vaatziekte, depressie, overgewicht, taaislijmziekte, nieraandoening en dergelijke.

Ook mensen die drugs gebruiken, een tumor hebben of zijn uitbehandeld tegen kanker kunnen een aanvraag indienen voor de ORV+. Daarnaast kunnen mensen die tijdelijk naar een gevaarlijk gebied gaan of een buitenlandse werknemer die door een Nederlands bedrijf verzekerd wil worden, zich verzekeren via de ORV+.

Peter van der Linde, directeur Leven, Kredieten en Inkomen van VKG: “Premies zijn vooraf niet te geven, maar worden binnen enkele dagen vastgesteld. Door goede afspraken te maken met de herverzekeraar kunnen we de klant binnen vijf werkdagen een premie-indicatie geven.”

Reageer op dit artikel