nieuws

De Goudse ontwikkelt AOV voor binnenvaartbranche

Schade

De Goudse Verzekeringen heeft een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) ontwikkeld voor leden van BLN-Koninklijke Schuttevaer, de brancheorganisatie van de binnenvaart. Leden van de organisatie kunnen met korting de AOV afsluiten.

De Goudse ontwikkelt AOV voor binnenvaartbranche

Marcel Moons, directeur Zakelijk bij De Goudse, zegt dat de AOV past bij De Goudse: “Voor ons zijn verzekeringsoplossingen voor specifieke doelgroepen en leden van diverse branches een belangrijk speerpunt. Ik ben er trots op dat we een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben ontwikkeld voor de leden van BLN-Koninklijke Schuttevaer die toegankelijk is voor alle verzekeringsadviseurs die met ons samenwerken.”

Inger Graafland, beleidsadviseur Ledenservice van BLN-Koninklijke Schuttevaer, geeft aan dat de AOV voor leden tegen een speciaal tarief af te sluiten is: “Wij hebben met bedrijven die de binnenvaart een warm hart toedragen afspraken gemaakt om producten en diensten tegen een gereduceerd tarief aan te kunnen bieden aan onze leden. Daaronder ook De Goudse, dat speciaal voor de binnenvaart een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft ontwikkeld die voor onze leden beschikbaar is via onafhankelijke verzekeringsadviseurs tegen een exclusief tarief.”

Reageer op dit artikel