nieuws

BosBoon Expertise neemt ETAS Expertises over

Schade

BosBoon Expertise neemt ETAS Expertises over

BosBoon Expertise heeft met terugwerkende kracht per 1 mei ETAS Expertises over genomen. Dat bedrijf gaat nu verder onder de naam BosBoon ETAS. BosBoon breidt hiermee zijn dienstenpakket uit richting de transportsector.

In ETAS heeft het expertisebureau namelijk een specialist aangetrokken op het gebied van transportgoederenschades, product-, vervoerders- en bedrijfsaansprakelijkheid, laad- en loscontroles en preventieadviezen. Mathy Boon, commercieel directeur van BosBoon, is om die reden content met de overname: “Een transportgoederenpoot ontbrak nog en die lacune vullen we nu in met de specialismen van ETAS Expertises, dat een zeer goede naam heeft in de transportschadewereld. Zij vormen een uitstekende aanvulling op ons dienstenpalet, met name op onze overige marine-activiteiten.”

ETAS koos na het vertrek van aandeelhouder Gijs Lindenburg voor een andere toekomst. Mede-oprichter Rein Wijnja: “Die zou in onze ogen het best gewaarborgd zijn door aansluiting bij een ander, groter bureau met het soortgelijke DNA. We zijn op zoek gegaan naar een overnamepartner en hebben die uiteindelijk gevonden in BosBoon.”

Reageer op dit artikel