nieuws

Moneyview: Alleen vijf sterren voor online autoverzekeringen

Schade

Online autoverzekeraars zijn de grote winnaar van de jaarlijkse MoneyView ProductRating voor autoverzekeringen. Alle producten die vijf sterren kregen toebedeeld zijn online af te sluiten. Allsecur kwam als beste uit de peiling.

Moneyview: Alleen vijf sterren voor online autoverzekeringen

De online verzekeraar staat in alle drie de categorieën, volledig casco, beperkt casco en wettelijke aansprakelijkheid, in de top drie en behaalde telkens vijf sterren. In de top drie van volledig casco wordt Allsecur vergezeld door ANWB en Ohra, bij beperkt casco door Ohra en Onna-Onna en bij de WA door ANWB en Onna-Onna. Op het gebied van prijs springen vooral PolisVoorMij, Verzekeruzelf.nl en Witgeld.nl eruit.

De ProductRating is hier te vinden.

 

Reageer op dit artikel