nieuws

Letselschadeadvocaten waarschuwen inzake MH17 voor buitenlandse collega’s

Schade

De Vereniging Letselschade Advocaten (LSA) waarschuwt nabestaanden van slachtoffers van de ramp met vlucht MH17 voor buitenlandse advocaten. Volgens de LSA trekken rampen van deze proportie partijen aan die familie van slachtoffers opzoeken.

Letselschadeadvocaten waarschuwen inzake MH17 voor buitenlandse collega’s

De branchevereniging waarschuwt: “De LSA acht het van belang er op te wijzen dat rampen als deze onderhavige partijen kunnen aantrekken die nabestaanden en andere betrokkenen met beloftes over schadevergoeding benaderen die niet waargemaakt kunnen worden.” Buitenlandse advocaten zouden hun diensten al aanbieden aan nabestaanden.

Advies
Het advies van de LSA luidt om eerst rustig te oriënteren op de situatie. “De LSA adviseert nabestaanden en andere betrokkenen om zich te allen tijde eerst goed te laten informeren en daarvoor geen enkele toezegging te doen en geen enkel document te ondertekenen. Juridische vraagstukken hoeven nu nog niet aan de orde te komen. Het verhalen van schade of het verkrijgen van een schadevergoeding kan op een later moment in gang worden gezet.”

De LSA heeft een lijst opgesteld met advocaten die beschikbaar zijn om vragen over de ramp te beantwoorden en bijstand te verlenen. “U kunt geheel vrijblijvend contact met een van de LSA-advocaten opnemen. Het eerste gesprek is altijd kosteloos”, schrijft de vereniging.

Reageer op dit artikel