nieuws

Independer biedt pakketverzekering aan

Schade

Vergelijkingssite Independer biedt sinds deze maand de mogelijkheid aan om een pakketverzekering af te sluiten. Het Beste-in-1 Pakket biedt de mogelijkheid om in een keer een auto-, inboedel-, opstal-, rechtsbijstand-, aansprakelijkheid- en reisverzekering af te sluiten.

Independer biedt pakketverzekering aan

Independer biedt een pakket van die verzekeringen aan en geeft de mogelijkheid om binnen het pakket producten van verschillende aanbieders te combineren. Independer biedt voor de pakketverzekering wel enkel de producten van een beperkt aantal verzekeraars aan.

Toestemming
De vergelijker schrijft: “Wij werken bij het Beste-in-1 Pakket uitsluitend samen met verzekeraars die ons toestemming geven om de volledige pakketafhandeling te doen. Alleen op die manier weten we zeker dat we de klant optimaal kunnen bedienen. Zo zijn we verantwoordelijk voor het hele proces, van het afsluiten van de verzekering tot en met de schade-afhandeling.”

De volgende verzekeraars worden vergeleken voor de pakketverzekering:

  • Autoverzekering: Aegon, ASR, Avéro Achmea, De Goudse, Delta Lloyd en Reaal;
  • Inboedelverzekering: Avéro Achmea, De Goudse, FATUM en Reaal;
  • Opstalverzekering: Avéro Achmea, De Goudse, FATUM en Reaal;
  • Rechtsbijstandverzekering: Arag, Anker;
  • Aansprakelijkheidsverzekering: Avéro Achmea, De Goudse, FATUM en Reaal;
  • Reisverzekering: Avéro Achmea, De Goudse, FATUM en Reaal.
Reageer op dit artikel