nieuws

DAS brengt prepaid-oplossing aan de man via adviseurs VKG

Schade

Adviseurs die zijn aangesloten bij serviceprovider VKG kunnen, tegen een leadvergoeding, hun particuliere en zakelijke klanten zonder rechtsbijstandverzekering toch de juridische producten van DAS Prepaid aanbieden. VKG en DAS zijn daartoe een samenwerking aangegaan. 

DAS brengt prepaid-oplossing aan de man via adviseurs VKG

DAS Prepaid is een bestaande oplossing van de rechtsbijstandverzekeraar voor particulieren of ondernemers zonder rechtsbijstandverzekering of voor als het conflict buiten de dekking valt. Particulieren kunnen op ad hoc basis en tegen vaste bedragen dan toch een jurist inschakelen. Voor de zakelijke markt gaat het bijvoorbeeld om juridische hulp tegen een vaste uurprijs.

Versterkt
VKG en DAS zijn nu een samenwerking aangegaan. Eric-Jan van den Berg, Directeur Commercie VKG: “DAS Prepaid is een unieke oplossing voor de adviseur om zijn klanten op financieel juridisch gebied van dienst te kunnen zijn. De adviseur kan hiermee een oplossing bieden als de klant een acuut rechtsprobleem heeft, maar geen rechtsbijstandverzekering heeft. Hiermee versterkt de adviseur zijn advies aan zijn klant.”

Leadvergoeding
Wanneer de adviseur een niet-verzekerde klant aanbrengt bij DAS, ontvangt hij een leadvergoeding. Van den Berg: “Het gaat om een laag bedrag van zo’n € 15.” Dat is volgens hem toegestaan omdat het niet om een verzekering gaat en de adviseur niet beloond wordt met provisie.

Reageer op dit artikel