nieuws

Bovemij neemt verzekeringen Peugeot en Citroën over van Unigarant

Schade

PSA Finance Nederland, de lease- en financieringsmaatschappij van Peugeot en Citroën, is voor de uitvoering van de merkverzekeringen van Peugeot Assurance en Citroën Assurance overgestapt van Unigarant naar Bovemij.

Bovemij neemt verzekeringen Peugeot en Citroën over van Unigarant

Bovemij en PSA Finance zijn al sinds 2013 bezig met het voorbereiden van de samenwerking. Rob Polman, directeur van Bovemij: “We hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt om een vernieuwd verzekeringsproduct aan te kunnen bieden, waarbij de gebruiksvriendelijkheid en de commerciële kansen enorm zijn verhoogd. De dealer heeft een systeem voorhanden, waarbij hij in staat is voor zijn klanten in een paar muisklikken, heel overzichtelijk, de premies te berekenen en direct polissen af te sluiten.”

 

Reageer op dit artikel