nieuws

Omnis biedt aov voor hiv-patiënten met eigen onderneming

Schade

Omnis Financieel Adviesgroep gaat de markt op met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor hiv-patiënten met een eigen onderneming. Het adviesbureau claimt als eerste zo’n verzekering voor hiv-patiënten te bieden.

Omnis biedt aov voor hiv-patiënten met eigen onderneming

“Omnis heeft door middel van samenwerkingsverbanden en lobby’s nu eindelijk een juiste verzekering. Ook als je hiv hebt en zonder uitsluitingen”, schrijft het adviesbureau. Mede-eigenaar Catrinus Keegstra is tevreden over het nieuwe product: “We hebben de samenwerking met de Hiv Vereniging en met de verzekeringsmaatschappijen gezocht om er zo achter te komen welke wensen en mogelijkheden er zijn. Daar is een goede verzekering met een uitstekende premie uit gekomen.”

Omnis was met het platform Positief over Geldzaken al langer actief bezig met verzekeringen voor hiv-patiënten. Een hypotheek en een levensverzekering zat bijvoorbeeld al in het pakket van het advieskantoor.

Reageer op dit artikel