nieuws

Boxtart gaat voor Coolen Expertise banden met intermediair aanhalen

Schade

Richard Boxtart (52) is door Coolen Expertise aangesteld als manager Intermediaire Zaken. Het oud-bestuurslid en erelid van Adfiz moet ervoor zorgen dat het expertisebureau en het intermediair vaker de krachten gaan bundelen. 

Boxtart gaat voor Coolen Expertise banden met intermediair aanhalen

“In het geval van (brand-)schade is het belangrijk dat de afgesloten polis zijn werk doet, zoals het intermediair het bedoeld heeft in zijn advies”, schrijft Coolen Expertise. Om die samenwerking te versterken heeft het bedrijf Boxtart aangesteld. “Als financiële dienstverlener heeft Richard zelf het belang en de toegevoegde waarde van het recht op een eigen expert leren kennen en wil zich daarom graag hard maken om deze samenwerking te versterken.”

Ook Boxtart zelf ziet belang in zijn nieuwe functie: “Het is een goede zaak en een belangrijk recht van verzekerden om gezamenlijk een traject op te zetten waarbij de schade professioneel, correct en efficiënt wordt afgewikkeld door een gezamenlijk team van deskundigen.”

Reageer op dit artikel