nieuws

Radar werpt kritische blik op aov-premies

Schade

Tros-consumentenprogramma Radar neemt vanavond de aov-premies voor zzp’ers onder de loep. In de studio laat verzekeringsadvocaat Robin van Beem zijn licht schijnen over tussentijdse premieverhogingen.

Radar werpt kritische blik op aov-premies

"Je denkt je als zelfstandige zonder personeel, goed verzekerd te hebben tegen ziekte, maar je wordt ineens geconfronteerd met een premiestijging tot 25%. Kan dat zomaar? Mogen de verzekeraars tegenvallende schadelasten afwentelen op de consument?", vraagt Radar zich af. Behalve Van Beem komt ook Wilfred Mooij, eigenaar van intermediairbedrijf Geijsel Kroon, aan bod in de uitzending. "Als we een jaar later moeten gaan vertellen waarom de premie met soms bijna 25% omhoog gaat, kan ik het niet meer uitleggen."
(Nederland 1, 20.30 uur).

Uitzending gemist?

De uitzending is terug te zien op de website van Tros Radar.

Reageer op dit artikel