nieuws

Zorgpolis voor personeel assurantiekantoren

Schade

Nedasco biedt medewerkers van assurantiekantoren een collectieve zorgpolis aan. Zij krijgen 10% korting op het standaardtarief van de basispolis en maar liefst 15% op de aanvullende zorgverzekeringen van Avéro Achmea.

Zorgpolis voor personeel assurantiekantoren

Bij de basisverzekeringen gaat het om het Keuze Zorg Plan en Select Zorg Plan. Bij de aanvullende verzekeringen betreft het Start, Extra, Royaal, Excellent, Beter Voor Nu en Juist voor Jou. Bij de tandartsverzekeringen gaat het om de T Start, T Extra, T Royaal en T Excellent.
"De actie is vorige week vrijdag gestart en is nu al erg succesvol", meldt serviceprovider Nedasco. "We hebben al ruim vijftig polissen binnen, van vijftien verschillende kantoren."
 

Reageer op dit artikel