nieuws

Adviseurs Nedasco sluiten zorgpolis online

Schade

De gratis Webmodule Zorg die serviceprovider Nedasco half november beschikbaar stelde aan zijn 1.300 aangesloten adviseurs, levert nu al vier keer meer aanvragen op vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Adviseurs Nedasco sluiten zorgpolis online

De webmodule kan een aangesloten kantoor op zijn eigen website plaatsen, zodat klanten zorgverzekeringen kunnen vergelijken (met huidige polis of op dekking) en aanvragen. Er zijn volgens Nedasco op deze manier al meer dan 40.000 vergelijkingen gemaakt door zeker 150 kantoren. De zorgverzekeringen van VGZ zijn goed voor tweederde van de inmiddels 2.000 binnengekomen aanvragen. Directeur Tim Schoonbergen:"We merken dat zorg steeds meer leeft onder onze adviseurs. Dat kan ik goed begrijpen, want een zorgportefeuille zorgt voor klantenbinding, zorgt voor extra inkomsten en het vereist relatief gezien weinig beheer."

Reageer op dit artikel