nieuws

Sucsez met Kiesgoed.nl ook actief op individuele zorgverzekeringsmarkt

Schade

Met de (her)introductie van de vergelijkingssite Kiesgoed.nl begeeft intermediairbedrijf Sucsez zich dit jaar ook op de consumentenmarkt voor zorgverzekeringen. Sucsez is al enige jaren actief in het collectieve zorgsegment. De nieuwe zorgvergelijker wil zich onderscheiden van de rest door haar onafhankelijkheid, deskundige adviseurs en de geboden nazorg.

Sucsez met Kiesgoed.nl ook actief op individuele zorgverzekeringsmarkt

Kiesgoed.nl is niet bang om een tikkeltje arrogant over te komen tijdens de introductie. "We zijn zeker niet de eerste, maar volgens de bouwers wel absoluut de beste vergelijkingssite." Die zelfverzekerdheid is naar eigen zeggen gebaseerd op de jarenlange ervaring die is opgedaan in de collectieve verzekeringsmarkt. Die ervaring is vervolgens gebruikt bij de ontwikkeling van de vergelijkingsmodule. "Er is daarnaast heel expliciet gekeken naar gebruiksgemak en overzichtelijkheid. Dit is een vereiste om een complex product als een zorgverzekering voor de consument vergelijkbaar te maken, zowel aan input- als aan outputzijde."
Nazorg
De gebruiker heeft tijdens het vergelijken steeds inzicht in wat precies wordt vergeleken en kan door middel van filters de vergelijking verfijnen en bijvoorbeeld onderzoeken welk gevolg een minder of meer uitgebreide dekking voor de vergelijking (en premie) heeft. De gebruiker kan tevens een beroep doen op de adviseurs van Sucsez, gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Zij beantwoorden niet alleen vragen van consumenten, maar verlenen ook nazorg vanaf het moment dat een zorgverzekering via Kiesgoed.nl is afgesloten.
Op herhaling
In 2009 werd Kiesgoed.nl voor het eerst geïntroduceerd door SEZ, nu onderdeel van Sucsez.

Reageer op dit artikel