nieuws

OOM breidt studentenpolissen uit

Schade

OOM Verzekeringen heeft de twee grensoverschrijdende verzekeringen voor studenten uitgebreid. Het gaat om Studeren in het Buitenland en Studying in the Netherlands.

OOM breidt studentenpolissen uit

Eerstgenoemde polis is bedoeld voor studenten, au pairs en stagiairs die naar het buitenland gaan. De kosten van zwangerschap en bevalling en (optioneel) reisvaccinaties zijn nu meeverzekerd. "De premie is zeer aangescherpt en er is geen eigen risico bij een huisartsenbezoek of zwangerschap/bevalling. Wie de basisverzekering moet aanhouden krijgt een zeer aantrekkelijke korting op de premie." Ook kan een aanvullende tandartsdekking worden gekozen.
Bij de Studying in the Netherlands-polis, bedoeld voor buitenlanders die in Nederland studeren, is bovendien een TBC-onderzoek verzekerd. "Als men bijvoorbeeld met de kerst even terug naar huis gaat dan is een huisartsenbezoek daar ook gedekt."

Reageer op dit artikel