nieuws

Facebookverzekeraar lanceert ScootKroodle

Schade

Geen Toetie of Scoodle, maar ScootKroodle, zo heet de verse scooterverzekering van Kroodle. De ‘vrienden’ van de Facebookverzekeraar kwamen zelf met deze naam.

Facebookverzekeraar lanceert ScootKroodle

De scooterverzekering start met een korting van 55%. “Je bent dus sowieso gegarandeerd van een lage premie. En die 55% is niet alles, want binnen 4 jaar rijden zonder schade, loopt de korting op tot wel 75%. En zoals je natuurlijk gewend bent , gaat alles weer eenvoudig, snel via je mobiel en Facebook-ID. Van afsluiten tot schade melden en je vragen. Easy does it!”, aldus Kroodle.

Naam
Op Facebook riep de internetdochter van Unirobe Meeús Groep (Aegon) deze zomer op om een naam te verzinnen voor het nieuwe product. Die moest wel in een rijtje passen met aparte productnamen, zoals TravelKroodle (reisverzekering), CollegeKroodle (studentenpakket), CasaKroodle (opstal), BoodleKroodle (inboedel) en TroubleKroodle (aansprakelijkheid).

Reageer op dit artikel