nieuws

Bovemij verzekert 0% bijtelling

Schade

Automobilisten die hun elektrische of hybride auto met nu nog 0% bijtelling volgend jaar kwijtraken door total loss of diefstal, vallen met hun nieuwe auto in het 7%-tarief. Bovemij biedt een verzekering aan die het verschil in bijtelling dekt.

Bovemij verzekert 0% bijtelling

“Automobilisten die dachten dat ze nog jaren konden profiteren van een 0% bijtelling liepen in de praktijk een groot risico dit zomaar kwijt te raken. Deze automobilisten dreigen het slachtoffer te worden van het regeringsbeleid. De nieuwe auto zal minimaal in het 7%-tarief vallen, het 0% tarief geldt dan niet meer”, aldus Rob Polman directeur Bovemij Financiële Diensten.
89 euro
Voor 89 euro per jaar (exclusief assurantiebelasting en alleen in combinatie met Bovag Plus Autoverzekering) kunnen auto-eigenaren zich verzekeren tegen dit risico. Mocht de auto daadwerkelijk worden gestolen of total loss gereden, dan keert Bovemij een bedrag van 225 euro per maand uit.

Reageer op dit artikel