nieuws

Reaal breidt voorwaarden UNIM Plus AOV uit

Schade

REAAL heeft de voorwaarden van de UNIM Plus AOV aangepast. De productaanpassing valt gelijk met de introductie van een reclamecampagne rondom ‘Vaak Vergeten Vragen’.

Reaal breidt voorwaarden UNIM Plus AOV uit

Op de UNIM Plus AOV is voortaan ook uitloop meeverzekerd. Voor klanten die al een arbeidsongeschiktheidsuitkering hebben, ontvangen de nabestaanden bij overlijden nog 3 maanden een uitkering. Ook wordt de maximale uitkeringsduur bij zwangerschap verlengd naar 18 weken. Bij adoptie kan de klant een uitkering ontvangen van maximaal 30 dagen. Tot slot is voor alle varianten van de UNIM verzekeringen en de Ondernemers AOV de eindleeftijd verhoogd naar 67. Om de verkoop extra te stimuleren ontvangen nieuwe klanten bij het afsluiten van een aov een Pluim ter waarde van € 150.
Vergeten vragen
De nieuwe campagne rondom ‘Vaak Vergeten Vragen’ (én antwoorden) moet consumenten bewuster maken van wat de belangrijkste vragen zijn om te stellen bij een adviesgesprek. Reaal maakt hiervoor de komende tijd voor diverse financiële producten, te beginnen met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, een top 10 Vaak Vergeten Vragen op. Belangrijke vragen die consumenten vergeten te stellen tijdens een adviesgesprek. Deze top 10 vragen en antwoorden krijgt de adviseur vanuit Reaal toegestuurd. Daarnaast wil de verzekeraar met de campagne de toegevoegde waarde van een adviesgesprek met het intermediair in de spotlights te zetten.

Reageer op dit artikel