nieuws

Menzis lokt klanten met gezond spaarprogramma

Schade

Zorgverzekeraar Menzis gaat het SamenGezond spaarprogramma ook openstellen voor niet-klanten. Zij kunnen door gezond te leven punten sparen, maar die zijn pas inwisselbaar wanneer ze bij Menzis verzekerd zijn.

Menzis lokt klanten met gezond spaarprogramma

Met het SamenGezond programma dat ruim een jaar geleden werd geïntroduceerd kunnen verzekerden punten sparen als ze er een gezonde leefstijl op na houden. Zo kunnen er punten verdiend worden als iemand niet rookt, gezond eet of een online cursus volgt die ondersteunt bij een gezonde leefstijl. Maar ook als iemand zich registreert in het donorregister, mantelzorger is of een digitale polis ontvangt. Ruim 325.000 klanten nemen deel aan het programma.

Niet-klanten
Ook mensen die niet bij Menzis verzekerd zijn kunnen vanaf nu gebruik maken vanhet spaarprogramma. In eerste instantie worden de verschillende online cursussen die helpen bij een gezondere leefstijl voor hen toegankelijk tegen een gereduceerd tarief. Vanaf het tweede kwartaal van 2014 wordt het hele spaarprogramma opengesteld voor niet-klanten
Voor deze niet-klanten geldt dat ze de punten wel kunnen sparen, maar dat ze die pas kunnen inwisselen voor korting op de aanvullende verzekering of voor allerlei producten op het gebied van gezondheid en leefstijl als ze bij Menzis verzekerd zijn.

Reageer op dit artikel