nieuws

Hoofdrol voor koekoek in nieuwe ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial

Schade

Vanaf zondagavond 6 oktober is Centraal Beheer weer aanwezig in de reclameblokken met de 55ste commercial in de serie ‘Even Apeldoorn bellen’. De commercial, getiteld ‘Koekoek’, is onderdeel van de najaarscampagne voor de woonverzekeringen van Centraal Beheer.

In deze campagne wil de Achmea-dochter benadrukken dat er meer is verzekerd dan menigeen denkt. Dat gebeurt aan de hand van herkenbare relevante voorbeelden, zoals ongelukjes tijdens het klussen en het per ongeluk knoeien van koffie op een tapijt.
In het filmpje gaat een jongen samenwonen met zijn vriendin en haar lelijke koekoeksklok. Zo’n koekoek is nog tot daar aan toe. Maar als dat beest het echt op hem gemunt heeft, dan vraagt-ie erom. Hard tegen hard en korte metten. Want er is er maar een de baas in huis…

Reageer op dit artikel